keskiviikko 31. lokakuuta 2007

On se sellasta, nimittäin, eh...

PE 26.10. Nightlife, Kallio - Witheria, Damnation Plan ja siittä etippäin...

Rässikeikkaa oli ensin perjantai, ei nyt niin hirveästi ole vanhalla miehel sanottavaa. DP oli tiukka ja erittäin Killswitch Engagen oloinen, eli ei valittamista. Hyvä lähtöboogie pojilla ja vahvaa tulkintaa. Witheria oli kans ihan jees, keikkatauko kai hiukka painoi kun eivät itse olleet maailman onnellisimpia keikin jälkeen. ja onhan tuo meidän lava noin kuuluvuuden ja monitoroinnin kannalta aika ynseä. Mut ei tää mikään Nosturi ole, helvetti. Pikkuhiljaa parannellaan budjetin mukaan eläen. Ihan hyvin se loppupeleissä tuli ja kotiinkin päästiin kaikki. Yleisöä olis saanu olla hiukka enempi mut hyvä näinkin.

Lauantaina sit riipaisi Veli Koponen Savosta tonteille vierailemaan, ja menikin lauantai aika reippaasti viinan merkeissä. Meikän luona pohjustettiin, Mannoset, Näykit ynnä Korkit kiipesivät kammarille ja baarissakin käytiin. Useammassakin. Infernossa mentiin jo aika himmeillä valoilla ja kotio tullessa tuettiin maahanmuuttajien toimeentuloa eli himmee taksi oltiin jostain napattu. Ja sunnuntaina ei kyennyt mihinkään. Weeruskassa loivenneltiin ja leffoja tsiikailtiin. Rentouttavaa kaiken työnteon sijaan silti.

Maanantaina oli sitten se Rushin aika. Ja voi herran jestas että olikin. Kolme tuntia mentiin sen verta herkillä että kelpasi. Jos nyt jostain saa naputtaa niin ylälehterille ei aina soundannut ihan kympillä (mut eipä Areenalla voi oikein odottaakaan) ja Red Barchetta ja Roll The Bones olisi ollut hienoa kuulla mutta kyllä näinkin kelpasi. Pari kertaa joutui ihan kyyneleet tiputtamaan (Free Will, Hold Your Fire ja Subdivisions), valot toimivat ja videovälikkeet olivat helvetin hauskoja ("Hey! I'm Geddy Lee and I can play what the hell I want!!!). Silkkaa parhautta sanon minä. Ja muistakaa viisaan miehen sanat: Korskea proge on aina parempaa kuin rehti rock'n'roll...

Ei kommentteja: