sunnuntai 21. lokakuuta 2007

You Can't Stop Rock And/Or Roll

19.10. Nightlife, Kallio - Plastic Tears, Men Behind The Sun

Kerrankin oikein arkivapaapäivä, eli unta iltapäivään, hengailua kaupungilla, iltapäiväoluet Jokisen Veskun seurassa, kun nyt pitkästä aikaa Klamydiatkin kaupungissa olivat. Ja hyvissä ajoin hiipuen sitten kohti Naittaria. Se tässä hommassa on hyvää ettei yksikään ilta ole samanlainen. Jos nyt aina välillä iskeekin hienoinen puutumus johonkin tiettyyn musatyyliin, tulee sitten näitä vaihtelevampia iltoja silloin tällöin. Eli rokettia tuli.
Miehet Suulberin Takaa paiskoi oikein mallikkaasti semmoista kelpo hard rockia, tai miksi tätä nyt kutsuisi. Lizzy -harmonioita, hyvää riffittelyä, toimiva yhteensoitto...ja mukavia ukkoja. Laulajakitaristina toimii vanhan sotaratsun Korhosen Erkan velipoika ja hyvin kyl mies vetää. Positiivinen meno.
Ja sitten Plastic Tears. Yleinen fiilis liki jokaisella tutulla ennen keikkaa oli: "Häh? Vetääks nää vieläkin?" Ja kyllä vetävät. Omat ensikosketukset bändiin on sieltä hamalta 90 -luvun alkupuolelta, ja aikas...hmmmm...epätasaistahan se on heillä aina välillä ollut, joten ei oikein osannut odottaa mitään. Bändihän toimii kuitenkin nykyisellään ihan kelvosti, biisimateriaali ei vaan iske meikäläiseen aivan täysillä ihan koko ajan, mutta ei voi haukkua ainakaan tämän keikan perusteella. Bändihän rokkaa kuitenkin ihan hyvin, biisitkin toimivat tuossa scenessä ja rock-aspekti on isollaan. Ja mukavata oli tavata vanhoja tuttuja, PT -rumpali Ekon kanssa soiteltiin Tampereen aikoina samassa punkkiorkassa pitemmän aikaa, ja hieno mies on hän. Ilta meni varsin rennoissa fiiliksissä, ehti itsekin pari tuopposta nauttia siinä säädön lomassa. Ja pikavauhtia lava tyhjäksi kun soitto on ohi, mittari alle ystäväni Naittarin lipunmyyjän Mallan kanssa ja nokka kohti Virgin Oilia. Hyvin ehdittiin viel noin puoleenväliin Klamydian keikkaa, ja olipas meininki. Liki täysi VO on ihan liekeissä ja punkkaritkin riipaisevat semmoisen setin uutta ja vanhaa hittiä että tuntuu. Keikan jälkeen joutui sitten antautumaan viel pikkuisen pulihommiin bändin, Igorin ynnä muun seurakunnan kans. Rick'sin kautta himaan ja krapulaa odottelemaan, kiitos.

Ei kommentteja: