perjantai 12. lokakuuta 2007

Normipäivää...

Tasaista on elo taas, työtä, työtä...työtä. Tänään taas Narttuun miksaushommiin työviikon päätteeksi, Malicious Death ja The Zombi lauteilla. Eli vanhan koulun thrashia on tiedossa koko rahalla. Ja huomenna kai jotain punkkihommia parin bändin voimin. Viime lauantai oli helppoa kuin mikä, Dead Shape Figure ja Maple Cross lauteilla. Ja koska Osku miksaa DSF:ää vakituiseen, toi oman tiskin ja mikit, hää sit halusi roimasta myös crossit poispoikkeen. (Testailee PA:ta, josko hankkis ittelleenkin dB:T). Eli meikä oli sitten vaan hangaroundina ja henkisenä talkkarina mestoilla. Ja vittu kun riipaisikin mies hyvät soundit molemmille. Mies paikallaan on O. Siinä sitten näin äkillisen vapaaillan heilahdettua joutui kiskaisemaan pikarännit, Rocksit ja jatkot läpi. Ei oo helppoa vanhalla miehellä, krapula kesti tiistaihin asti. (Miten helvetissä mie oon joskus jaksanu noita viiden viikon rundirupeamia?) Tää viikonloppu ollaan sit kyl ihan rauhassa, ihan varmaan.

Jurrinen hyypiö kolmen rundiviikon jälkeen jossain Hollannissa vuonna '05 (kuvassa mittakaavaa antamassa humalainen nainen)

Oksu pyyteli täksi illaksi tuos aiemmin "turvamiehen" hommiin Stampalle ja Moksuille sinne Maikkarin studiokeikalle, mut ei taida taittua/ehtiä sit ollenskans. Hauskaahan tuo ois kyl ollu mut aika ja jaksaminen loppuu kesken. Ja kelikin on persiestä.

Päivittelin hiukka asioita tänne ja jos ny joku ihmettelee miksi lisäsin tuon Halla-Ahon blogin tuonne listaan; Vaikka ny olen luultavasti maailman epä-rasistisin ihminen, on ne ongelmat maahanmuuton, siihen liittyvän rikollisuuden ynnä koko monikulttuurisuuteen liittyvän ihme hyssyttelyn kaa mietityttäny viime aikoina. Siis jos jotain ongelmia on, miksei niistä voi edes puhua? Ja jos joku käsittelee edes blogikirjoituksissa, heiluu rasistikortti heti. En mie taas ymmärrä. Noh, nois Scriptan kirjoituksissa on ainakin paljon pohdittavaa, olit asiasta mitä mieltä hyvänsä. Pysyy pää valveilla syksys kun jähisee asioiden kans kotisohvas.

Samaa linjaa jatkaa se, et olen viimeisen vuoden aikana jotenkin innostunut taas lueskelemaan ihan tieteitäkin uusiksi, biologiaa, historiaa yms. Kaikki läksi taas perinteisesti että satuin mukaan keskusteluun tästä kreationismi/evoluutio -ristiriidasta, miten varsinkin jenkeissä yritetään saada evoluutiota pois kouluista ja jotain helvetin "älykästä suunnittelua" ja raamattuoppia tilalle. Siis häh? Eli ne dinosauruksen luut on sitten vaan jumalan vitsi ja maailma on oikiasti 6000 vuotta vanha? Viimeinen ihminen joka tosissaan selitti vastaavia juttuja oli Savonlinnan legendaarinen kylähullu Meedio Mouhu. Ihan samaa linjaa jatkaa nää hullut, Mouhulla oli vaan hauskempia tarinoita. Mutta jos maailmankuvan laajentaminen, uskonto ja tiede kiinnostaa, suosittelen brittibiologi Richard Dawkinsin kirjoja. Varsinkin "God Delusion" ja "Blind Watchmaker" toimivat ihan kybällä.

Mut ei kai täs mitn, Rushia ja Tallinna Biennalea odotellessa.

Ei kommentteja: