torstai 6. maaliskuuta 2008

Miksi minä en ole oikea kirjailija?!?

Kaikenlaista harmia. On sitten jäänyt tässä joksikin aikaa kirjoittelu ihan lepoon, monestakin syystä. Kevät on alkanut hienosti, tupakkilakko on likimiten pitänyt ja viinaakaan ei ole tullut maisteltua...ihan kuin olisi ystäväni alkoholi astumassa taka-alalle ihan itsestään, kuten homo-Ilkalla aikoinaan. Kummallista. Ei vaan maistu. Lääkärinkin kanssa on saanut pitää peliä, meinasi ihan pelästyttää tuos joku viikko sitten. Huomiona: Veri oksun seassa ei ole terveen miehen merkki. Tuomiona: Lepoa ja perunavelliä, ynnä stressinhallintaa. Lekuri huusi kuin hinaaja että olisiko aika painaa hiukka jarrua ja lopettaa huolehtiminen, stressaaminen ja koko ajan duunissa olo edes hetkeksi. Kai se sitten näin on tehtävä.

Keikkoja on kuitenkin jokunen tehty, mm. DFF, Wankkerit, Maple Cross, Malicious Death, Enemy Pilot, Scaur, Funeral Feast, Grendel, Depressed Mode, Masterstroke, Scourger ja hollannin ihme Legion Of The Damned tuli tehtyä, vaihtelevalla menestyksellä ja tyytyväisyysasteella. Hauskaa on kuiteski ollut ja riemua riittänyt.

Spinefarmin risteilyfeasti tuli kanssa käytyä, turistihommissa enempi. Eli pari päivää heviä ynnä keittoa hyvässä seurassa Galaxylla...ei selittelyjä, ei anteeksipyyntöjä. Mutta hauskaa oli ja rahaakin saatiin menemään ihan kiitettävästi.

Tämä viikko on mennyt ja menee asunnon modaamisessa, mutta ensi viikonloppuna taas palataan sorvin ääreen Nightlifeen ja jatkan jopa ehkä tarnointia tännekin. Fly like a beagle ja soromnoo!

Ei kommentteja: